VIDEO Kako mu je to uspjelo? Mercedesom zaglavio na stazi usred utrke

Screenshot: Reddit

PILOT bolida nemalo se iznenadio pri izlasku iz boksa. 

Odlazak u boks je jedan od stresnijih manevara u kojem je svaka stotinka itekako bitna. O uspješnosti odlaska u tzv. pit-stop nerijetko ovisi i sama pobjeda, pa je stoga bitno da sve prođe kao po loju. Na izlasku iz boksa je zasigurno o tome razmišljao i pilot bolida na utrci u Interlagosu kada mu je planove pokvario jedan Mercedes. 

I pritom ne govorimo o nekom suparniku, već Mercedesu GLA koji se iz nepoznatog razloga našao na izlasku iz pit-stopa. A da stvar bude gora, vozio je u suprotnom smjeru. Ne treba napominjati kako je pilot bio nemalo iznenađen i ljut kad je naletio na civilni Mercedesov crossover. A on mu se pritom nije ni maknuo, već se u duhu Mikea Myersa odlučio polako okrenuti. Tada je naletio još jedan bolid, koji se također morao strpjeti da se Mercedes okrene i odveze do ulaska na stazu. Nadamo se da nije bio toliko lud da se priključi utrci.

Recimo i kako ovo nije prvi slučaj da netko zaluta na stazu u Interlagosu. U listopadu je to uspjelo vozačici Minija koja je također slučajno završila na stazi, i to usred utrke. 

 

Lost driver blocks pit lane exit during race at Interlagos, Brazil. from r/IdiotsInCars