VIDEO Zaposlenik hotela ukrao skupocjeni Audi. Ukrali su mu ga i uništili

Foto: Audi

NESVAKIDAŠNJI događaj ukazuje da je Audi itekako tražena roba. 

Čak i u Americi, gdje je jedan Audi u kratkom vremenu ukraden dva puta. Brian Eller, vlasnik novog Audija RS7 vrijednog oko 120.000 dolara, odsjeo je u hotelu u Baltimoreu. Zaposlenik hotela zadužen za parkiranje automobila u garažu hotela uzeo je Audi i otišao na vožnju. 

Nije se samo provozao kvartom, već se uputio na car meet kako bi se pokazao u "svojem“ novom automobilu. Osoblje hotela ubrzo je uvidjelo da je Audi nestao, pa su obavijestili vlasnika. Menadžer hotela saopćio mu je neugodnu vijest. Rekao je: "Imamo loše vijesti za tebe. Sinoć vam je naš službenik ukrao auto", rekao je Eller za Fox5. “Doslovno sam rekao, mora da se šališ. Ovo mora biti san. Ovo mora biti šala”, rekao je.

 

Međutim tu lošim vijestima nije kraj. Naime, zaposlenik hotela Jordan Richardson se doista dovezao na car meet u obližnji Canton. Policiji je izjavio kako su trojica kradljivca iskoristila njegovu neopreznost i ukrala mu Audi. 

Policija je naknadno pronašla Audi, koji je bio gotovo u potpunosti uništen. Interijer je razvaljen i natopljen benzinom, karoserija je oštećena, a zamjetne štete pretrpjelo je i podvozje automobila. 

Eller će se po svemu sudeći namiriti od osiguranja i samog hotela, dok Richardsonu prijeti zatvorska kazna.