20 godišnjica filma Zapravo ljubav: Okuplja se ekipa, snimljena specijalna epizoda

Foto: Press

BOŽIĆ je za točno mjesec dana, a okupljanje ekipe iz filma Zapravo ljubav održava se ovog mjeseca. Glumačka postava kultnog filma ponovno će se okupiti kako bi proslavila 20. obljetnicu filma u posebnoj epizodi na ABC-ju.

Specijalna epizoda na ABC-ju 29. studenog

Specijalna epizoda pod nazivom The Laughter & Secrets of Love Actually: 20 Years Later emitirat će se 29. studenog na ABC-ju.

"Pogledajte kako je film postao omiljena božićna tradicija i globalna senzacija s novim uvidom u tajne iza kulisa i kultne scene", najava je specijala. 

Tajne iza kulisa

Specijal će trajati sat vremena i sadržavat će intervjue Diane Sawyer s istaknutim članovima glumačke postave kao što su Emma Thompson, Hugh Grant, Billy Nighy i Laura Linney. Očekuje se da će se pojaviti i scenarist i redatelj filma Richard Curtis. U traileru se može vidjeti kako Diane postavlja ekipi pitanje: "Što je zapravo ljubav?"

Ovo nije prvi put da se filmska ekipa okuplja. Prije pet godina brojni članovi postave okupili su se za specijalnu emisiju na Dan crvenog nosa. U specijalu su svoje uloge ponovili Keira Knightley, Hugh Grant, Liam Neeson, Colin Firth i mnogi drugi.