84 milijuna sati gledanja: Film u kojem glumi Hrvat najveći je hit na Netflixu

Screenshot: YouTube

HUSTLE, Netflixov film koji se na toj platformi pojavio početkom ovog mjeseca, najgledaniji je u Hrvatskoj i svijetu. Netflix, koji svakog utorka osvježava listu najgledanijeg sadržaja na platformi, objavio je da je Hustle ostvario 84.5 milijuna sati gledanja, dvostruko više od Interceptora koji ima oko 40 milijuna sati gledanja.

Hustle je odmah po objavi postao hit. Prvih dana je dobio mnoštvo pohvala filmskih kritičara, a sada je jasno da je i publika rekla svoje. Na IMDb-u je dobio ocjenu 7.4 na osnovu 35 tisuća ocjena.

Inače, riječ je o sportskoj priči i pravoj poslastici za ljubitelje košarke. Pruža uvid u ono što se događa iza kulisa NBA lige.

 

Glavne uloge u filmu imaju Adam Sandler i košarkaš Juan Hernangómez. Adam je dosad briljirao u komedijama, a sada je pokazao da zna odlično utjeloviti i ozbiljnu ulogu. U filmu ima ulogu košarkaškog skauta Stanleyja Sugermana, koji sanja o tome da postane trener u NBA ligi. 

Stanley, košarkaški skaut Philadelphia 76ersa, nije imao sreće s pronalaskom novih talenata sve dok nije otkrio Boa Cruza (Juan Hernangómez). Skaut ga odluči dovesti u Ameriku bez odobrenja svog tima.

Film je režirao Jeremiah Zagar, a uz Sandlera i Juana glume Heidi Gardner, Robert Duvall, Kenny Smith, Anthony Edwards i Tobias Harris. Jedan od producenata je i najpoznatiji NBA košarkaš LeBron James.

Ivica Kovačević također glumi u filmu

U novom Netflixovom filmu glumi i Ivica Kovačević, odnosno danas Ivica Marc. Ivica glumi srpskog menadžera.

Glumac je prije 15 godina otišao u New York, gdje je upisao studij glume u sklopu studija Maggie Flanagan. Dosad je, između ostalog, glumio u hit seriji The Americans, The Power koju je producirao slavni reper 50 Cent, Billions, Jessica Jones te filmovima Deleted Scene i Kavijar. U Hrvatskoj je prethodno glumio u predstavama Chicago i Briljanteen.

Ivica je nekad radio kao novinar showa Glamour Cafe, emisije Hrvatska uživo te kviza Upitnik. Kada mu se pružila prilika da postane glumačka zvijezda, nije dvojio. Kako je njegovo prezime Kovačević Amerikancima bilo teško izgovoriti, uzeo je umjetničko ime Ivica Marc. U početku je u New Yorku radio kao instruktor fitnesa.