Angelina Jolie radi na nastavku fantastičnih filmova vrijednih milijardu dolara

Foto: EPA

ANGELINA Jolie u nedavnom je intervjuu potvrdila da radi na trećem nastavku serijala Maleficent, piše Daily Mail. Posljednji film u serijalu, nazvan Maleficent: Mistress of Evil, izašao je 2019. godine, a najnoviji nastavak trenutno je u fazi produkcije.

Maleficent je igrana adaptacija i remake animiranog klasika Sleeping Beauty iz 1959. godine. Jolie je u filmu utjelovila zlu vilu Maleficent, iz čije perspektive je ispričan cijeli film. Uz Angelinu Jolie, u filmovima su glumili Elle Fanning, Michelle Pfeiffer, Harris Dickinson, Ed Skrein, Chiwetel Ejiofor i Juno Temple.

Screenshot: YouTube/Disney

Filmovi o Maleficent zajedno su zaradili više od milijardu dolara, što ih svrstava među najuspješnije Disneyjeve igrane adaptacije.

Jolie nije ulazila u detalje oko produkcije novog filma pa još nije poznato hoće li se u Maleficent 3 pojaviti i ostatak glumačke ekipe iz prošlih filmova.

Jolie planira odustati od Hollywooda

Jolie je tijekom intervjua otkrila da želi uzeti pauzu od glume i odmaknuti se od Hollywooda. Želja joj je preseliti se u Kambodžu na neko vrijeme.

"Odrasla sam na prilično plitkom mjestu. Od svih mjesta na svijetu, Hollywood nije zdravo mjesto. Zbog toga tražim autentičnost", izjavila je glumica. "Odselit ću se čim budem mogla."

Glumica je također priznala da se vjerojatno ne bi htjela baviti glumom da mora birati karijeru u današnje vrijeme jer bi htjela očuvati svoju privatnost.

"Kada sam započinjala, nije se očekivalo od glumaca da budu toliko javni, da dijele toliko detalja", izjavila je Jolie.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.