Austin Butler išao na audiciju za Igre gladi. Nisu mu ni javili da nije dobio ulogu

Screenshot/Foto: Youtube/EPA

AUSTIN Butler s ostatkom glumačke postave promovira film Bajkeri (The Bikeriders), a u nedavnom je intervjuu otkrio da je bio na audiciji za poznatu distopijsku znanstvenofantastičnu dramu Igre gladi (The Hunger Games) iz 2012. godine.

Glumac je u razgovoru za BuzzFeed otkrio da je išao na audiciju za Peetu Mellarka, glavnog muškog protagonista kojeg je na kraju glumio Josh Hutcherson. Ipak, glavna priča bila je ona povezana uz Katniss Everdeen, koju je u filmskoj franšizi glumila Jennifer Lawrence, prenosi The Hollywood Reporter.

"Bio sam na audiciji za Igre gladi i nisam dobio ulogu. Čak mislim da nisam dobio ni povratni poziv. Josh Hutcherson je na kraju dobio ulogu, on je sjajan", prokomentirao je Butler, koji je hvaljen po ulogama u filmovima Elvis i Bilo jednom u Hollywoodu, kao i seriji Masters of the Air.

Njegov najnoviji film Bajkeri, u kojem glumi s Tomom Hardyjem i Jodie Comer, prati motorističku bandu Vandals iz 1960-ih. Johnny (Hardy) je vođa bande, dok je Benny (Butler) njegov suradnik i sljedbenik. Iako je banda u početku bila bezopasna, to se s vremenom mijenja, a životi svih upletenih postaju sve kompliciraniji i opasniji. 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.