Austin Butler o svom najnovijem filmu: To je bila divlja avantura

Foto: EPA

AUSTIN Butler, zvijezda filmova Dune: Part Two (Dina: Drugi dio) i Bajkeri (The Bikeriders), u intervjuu za The Hollywood Reporter kratko je govorio o ulozi u modernom vesternu Eddington, redatelja Arija Astera.

Eddington je moderni vestern i crna komedija, čija radnja prati šerifa gradića u Novom Meksiku koji ima velike snove. Na filmu radi studio A24, a snimanje se odvijalo od ožujka do svibnja 2024. godine.

Glumačku postavu filma čine Joaquin Phoenix, Pedro Pascal, Emma Stone, Luke Grimes, Butler, Deirdre O'Connell, Clifton Collins Jr. i Micheal Ward.

Butler je u intervjuu rekao: "Da, veliki sam obožavatelj Arija i Joaquina, i Emily, i Dariusa Khondjija, i svih ostalih koji su bili uključeni u projekt. Bilo je nevjerojatno raditi s cijelim timom. Ne želim otkriti previše detalja o priči i liku, ali to je bila divlja avantura na kojoj sam imao priliku sudjelovati. Glumio sam lika koji se razlikuje od svih likova koje sam dosad glumio."

"Ari i ja smo prijatelji već neko vrijeme i bilo je odlično vidjeti ga na setu. On je izvrstan redatelj, pun je samopouzdanja i ima odličan smisao za humor i divlju maštu. Zaista mi se svidjelo raditi s njim", dodao je.

Ari Aster je redatelj hvaljenih horora

Ari Aster je hvaljeni redatelj koji se proslavio hororom Hereditary iz 2018. godine. Godinu dana kasnije režirao je Midsommar, još jedan horor koji je pokupio brojne pohvale.

Prošle godine radio je na tragikomičnom hororu Beau is Afraid, koji je razočarao njegove obožavatelje jer su očekivali još jedan film u istom duhu kao Hereditary i Midsommar. No Beau is Afraid imao je drukčiju atmosferu i puno elemenata crnog humora. Kritičari su također bili podijeljeni oko filma, no neki od njih vjeruju da bi u budućnosti mogao steći kultni status.

Još nije poznat datum premijere Eddingtona, ali Screen Rant pretpostavlja da će film izaći početkom 2025. godine.

Butlera ćemo u međuvremenu moći gledati u filmu Bajkeri, koji u kina dolazi 27. lipnja.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.