Ben Stiller ostao je u šoku nakon što je nastavak njegovog hita proglašen promašajem

Screenshot: YouTube/Paramount

BEN Stiller gostovao je u nadolazećem podcastu Fail Better, koji vodi glumac David Duchovny. Stiller se u intervjuu s Duchovnyjem prisjetio neuspjeha svog filma Zoolander 2 iz 2016. godine, piše People.

"Mislio sam da svi žele taj film", rekao je Stiller o nastavku svoje hit-komedije iz 2001. godine. "I onda sam se osjećao kao da sam sve sje*ao. Nitko ga nije išao gledati i dobio je te užasne kritike."

Zoolander 2 je na području SAD-a zaradio samo 29 milijuna dolara, dok su troškovi produkcije iznosili oko 50 milijuna dolara. Iako su se u filmu pojavili glumci iz originala, poput Stillera, Owena Wilsona i Willa Ferrella, to nije bilo dovoljno da film privuče publiku.

 

"To me je uplašilo jer nisam mislio da je film tako loš", objasnio je Stiller. "Bojao sam se da gubim smisao za humor, počeo sam se preispitivati. Zoolander 2 me definitivno šokirao. Jako dugo je imao velik utjecaj na mene."

Stiller je nakon Zoolandera 2 uzeo vremena kako bi razmislio o svojim budućim projektima. Dvije godine kasnije režirao je hvaljenu kriminalističku dramu Escape at Dannemora, koja mu je donijela nominaciju za Emmyja.

Njegov najnoviji projekt je serija Severance, koja je također nominirana za Emmyja. Druga sezona popularne serije nedavno je završila sa snimanjem, a predviđa se da će se vratiti na male ekrane ili krajem ove godine ili početkom iduće.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.