Biografski film o legendarnoj rock grupi Kiss iduće godine dolazi na Netflix

Foto: Igor Soban/PIXSELL

BIOGRAFSKI film o legendarnom američkom rock sastavu Kiss premijerno će biti prikazan na Netflixu 2024. godine. 

"To je biografski film o prve četiri godine Kissa. Upravo počinjemo. Već smo ga prodali, posao je već sklopljen, imamo redatelja. To se odvija i film će izaći 2024.", ispričao je menadžer benda Doc McGhee u showu The Rock Experience With Mike Brunn. Popis glumaca još nije objavljen. 

McGhee je ranije u intervjuu za Talking Metal ispričao da će film biti "zanimljiv pogled na formiranje Kissa." Vijest o filmu pod nazivom Shout It Out Loud prvi put je objavljena 2021. godine.

Inače, grupa Kiss trenutno odrađuje svoju oproštajnu turneju. Slavni rokeri prošle su godine nastupali i u zagrebačkoj Areni. Svojim prepoznatljivim stilom - kožne hlače, visoke čizme, oklopi, duga kosa i našminkano lice - grupa je oduševila publiku u Zagrebu. 

Bend je stigao sa 16 kamiona i šest autobusa opreme i ljudi, a publiku su više od dva sata zabavljali bezvremenskim hitovima kao što su I Was Made For Lovin’ You, Rock and Roll All Nite, Detroit Rock City i Lick It Up.

Podsjećamo, Kiss je osnovan u New Yorku 1973. godine. Sastav se proslavio sredinom sedamdesetih godina i ojačao svoju glazbu koja je bila mješavina klasičnog rocka, glam rocka i heavy metala. Kiss se smatra jednom od najuspješnijih, najpopularnijih i najprodavanijih skupina osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Pročitajte više