Colin Farrell otkrio da se nakon uloge u ovom popularnom filmu osjećao kao loš glumac

Foto: Profimedia

GLUMAC Colin Farrell otkrio je da se nakon uloge u svom popularnom filmu Alexander iz 2004. godine osjećao kao "usrani glumac". U njemu je tada mladi Farrell utjelovio Aleksandra Velikog, a uz njega su se u filmu pojavila velika glumačka imena, uključujući Angelinu Jolie i Anthonyja Hopkinsa.

Kada je film tek izašao u kina, svi su očekivali da će doživjeti značajan uspjeh, no to nije bio slučaj. Film je dobio više negativnih kritika, posebno onih o Farrellovoj izvedbi uloge. Postojala su i očekivanja da bi film mogao dobiti i Oscara, ali se to nikad nije dogodilo. 

"Očekivanja su opasna stvar. Kad kažem 'očekivanje', svi smo imali spremne smokinge. Svi smo rekli: 'U redu, momci, idemo na dodjelu Oscara. Ovo je sigurna stvar.' A onda su izašle kritike", objasnio je glumac, prenosi Far Out Magazine. 

 

Nakon što su u novinama izašle brojne negativne kritike na film, glumac je počeo preispitivati je li uopće dobar u ovom poslu. 

"Jedan za drugim pisali su mi da spakiram kofere. Pisali su Aleksandar Tupi, Aleksandar Dosadni, Aleksandar Neartikulirani, Aleksandar Slabi. Pomislio sam da sam sranje, da sam usrani glumac", ispričao je Farrell. 

Iako reakcije na Alexandra nisu bile dobre, to se ne može reći za mnoge druge odlične filmove u kojima je Farrell glumio. Dio njegove karijere čine i filmovi poput The Banshees of Inisherin, The Batman, The Gentlemen, Miami Vice, The Way Back i mnogi drugi.