Disney i Pixar najavili nove projekte, među njima i nastavak filma Izvrnuto obrnuto

Foto: Press

DISNEY i Pixar objavili su da trenutačno rade na nastavku filma Izvrnuto obrnuto 2, koji bi premijerno trebao biti prikazan u ljeto 2024. godine. Zvijezda animiranog filma Izvrnuto obrnuto Amy Poehler u Pixarovu će nastavku posuditi glas liku Sreće, a radnja filma bit će fokusirana na emocije tinejdžerice Riley.

Nastavak je ovo jednog od omiljenijih Pixarovih filmova u prošlih deset godina. Bill Hader (Strah) i Mindy Kaling (Gadost) možda neće biti u glumačkoj postavi novog filma, čiju režiju potpisuje Kelsey Mann, a trebao bi se početi prikazivati u ljeto 2024.

Prvoga dana ovogodišnje D23 konvencije najavljeni su brojni Disneyjevi projekti: Peter i Wendy, MUFASA, Snjeguljica, Win or Lose, Wish, Strange World, Iwaju i ELIO. Peter and Wendy je adaptacija Petra Pana, koja bi se na Disneyu+ trebala početi emitirati 2023.

Stiže i prequel Kralja lavova

Predstavljen je i prequel Kralja lavova pod nazivom MUFASA, a njegovo premijerno prikazivanje također se očekuje u 2024. Najavljeno je da će se Disneyjeva Snjeguljica, s Rachel Zegler i Gal Gadot u glavnim ulogama, u kinima početi prikazivati 2024.

Predstavljena je i Pixarova nova originalna animirana serija Win or Lose, koja će tijekom 2023. biti dostupna na Disneyju+.

Walt Disney Animation Studios najavio je film Wish s Arianom DeBose iz Priče sa zapadne strane, koja je posudila glas glavnom liku Ashi. Prikazivanje se očekuje tijekom 2023.