Fanovi ne prestaju pričati o četvrtoj epizodi Lokija: „Najmračnija epizoda dosad“

Screenshot: YouTube

DRUGA sezona Lokija je u tijeku i Marvel zadovoljno trlja ruke. Nije tajna da mnogi prvu sezonu smatraju najboljom od svih serija iz Marvelovog filmskog svijeta. Ta mišljenja očito su se vezala i za drugu sezonu.

Četvrta epizoda na IMDb-ju ima najbolju ocjenu dosad - 9.0. Fanovi su oduševljeni smjerom u kojem Loki ide te su ostali šokirani krajem posljednje epizode. Do finala su ostale još dvije epizode koje će se emitirati u sljedeća dva tjedna.

Mnogi četvrtu epizodu uspoređuju s filmom Osvetnici: Rat beskonačnosti, čiji kraj je završio na cliffhangeru. Nešto slično dogodilo se i ovdje, gdje se ne zna što će dalje biti, no cijela epizoda je bila vrhunska od početka do kraja.

"Stepenica više za MCU"

"Ovo je daleko najmračnija epizoda dosad u MCU-u, s odličnom montažom, smjerom i dijalogom. Ovo je uistinu stepenica više za MCU. Ova epizoda je najbolja i umalo sam zaboravio da se radi o MCU-u. Ms Minutes je iznimno jeziva, a uznemirujući osjećaj koji smo dobili je nešto po čemu Marvel nije poznat", napisao je jedan fan na IMDb-ju.

"Ova epizoda je jednostavno oduzela dah. Nevjerojatno dobro je napravljena, sa sjajnim scenarijem, fantastičnim vizualima i sjajnim izvedbama. Jedna od stvari koju najviše volim kod ove serije su duboki filozofski razgovori i ova epizoda to najbolje demonstrira", piše drugi.

"Cijela ova epizoda je zastrašujuća, izuzetno mračna i 101% najbolja MCU-ova televizijska epizoda ikad snimljena, od početka do kraja. Apsolutno nemam pojma što će se sljedeće dogoditi nakon tog užasnog cliffhangera", izjasnio se treći.

"Najbolje što je Marvel izbacio nakon Puta bez povratka"

"Srce i duša ove serije i dalje je izvrsna gluma koja je jedna od najbolje viđenih u bilo čemu povezanom sa superherojima. Bez toga bi ova epizoda mogla biti na rubu dosade", iskren je četvrti.

"Ovo mora biti jedan od najboljih MCU-ovih cliffhangera. Ostale su još dvije epizode i nemam pojma što će se sljedeće dogoditi. Tom Hiddleston je tako dobar i njegova reakcija je prekrasno odglumljena", smatra peti.

"Vjerojatno najbolja Marvelova televizijska epizoda od finala WandaVisiona. Možda čak i najbolje što je Marvel izbacio nakon Puta bez povratka. Načine na koje su epizode snimljene je tako osvježavajuće za vidjeti. Dijalozi, priča i atmosfera su izvrsni", zaključio je šesti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.