Fanovi primijetili zanimljiv detalj kod novog trailera za Avatar 2: "To me oduševilo"

Foto: YouTube

OBJAVLJEN je novi trailer za dugoočekivani film Jamesa Camerona, novi nastavak Avatara, Avatar: The Way of Water, a fanove je posebno oduševio jedan detalj.

Nastavak Avatara u kina stiže 16. prosinca i to 13 godina nakon što je snimljen prvi dio, a obožavatelje franšize oduševila je činjenica da kod dosad objavljenih trailera za ovaj film, posebice u ovom najnovijem, baš ništa nije spojlano.

Novi trailer pregledalo je 6.4 milijuna ljudi u svega jedan dan, a izdvojit ćemo neke od komentara.

"Trailer za ovaj film je savršen, prikazuje toliko toga, a zapravo ništa ne spojla", "Jako mi se sviđa što će fokus biti na djeci", "Produkcija je nevjerojatna, grafika je veoma realna, čini se da je studio evoluirao", "Treba zahvaliti CGI ekipi za ovo remek-djelo", "Bolovao sam od depresije i pet puta na dan gledao prvi dio Avatara, to me spasilo. Jako se radujem nastavku", "Ne znam što me više oduševilo, ovaj lijepi CGI ili činjenica da ništa nisu spojlali trailerom", "Briga me što smo čekali deset godina, ovo je nevjerojatno"... 

 

Fokus na djeci

U novoobjavljenom traileru vidi se kako bi se priča dosta mogla oslanjati na djecu obitelji Sully. U glavnim ulogama pojavljuju se Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang i Kate Winslet. 

Radnja novog filma smještena je više od desetljeća nakon događaja iz prvog filma. Avatar: The Way of Water prati priču o obitelji Sully - Jakeu, Neytiri i njihovoj djeci, s tim da bi se, prema posljednjem traileru, radnja možda mogla fokusirati na djecu. Radnja prati bitke koje vode pokušavajući preživjeti i napore da se međusobno zaštite te prežive nevolje i tragedije koje će ih snaći.

Podsjetimo, u rujnu je u kinima prikazano remasterirano reizdanje Avatara, 13 godina nakon kinopremijere, a ogroman interes koji su gledatelji pokazali diljem svijeta dodatno je zacementirao poziciju Avatara na čelu liste filmova s najvećom zaradom svih vremena.