Ovaj film je u Cannesu dobio pljesak od nevjerojatnih 12 minuta

Screenshot: YouTube

ELVIS, biografski film o kralju rock'n'rolla redatelja Baza Luhrmanna, dobio je ovacije od nevjerojatnih 12 minuta nakon prikazivanja u Cannesu, što je najdulji aplauz koji je neki film ove godine dobio na tom festivalu.

Film u kojem glavnu ulogu tumači Austin Butler (30) prikazuje priču Elvisa Presleyja od samih njegovih početaka, a poseban je naglasak stavljen na odnos Kralja i njegovog menadžera Toma Parkera, kojeg glumi Tom Hanks (65).

Na Twitteru je objavljena snimka koja prikazuje filmsku ekipu za vrijeme trajanja aplauza. Uz objavu je korisnik napisao da je to "najdulji pljesak i s najviše entuzijazma" od svih dosadašnjih na festivalu. U kadru je prvo Hanks. Kamera potom prelazi na Butlera, kojeg u jednom trenutku zagrli redatelj Luhrmann.

U komentarima su ljudi izrazili zaprepaštenje tako dugim pljeskom: "Ovaj aplauz je šest puta dulji od moje koncentracije kad gledam film", "Ne mogu zamisliti da mi se nešto sviđa toliko da plješćem 12 minuta", "Nikad to nisam kužio. Čak i da se radi o revolucionarnom remek-djelu, ne bih pljeskao dulje od minute".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.