George R.R. Martin smatra da je jedan dodatak u drugoj sezoni Zmajeve kuće briljantan

Foto: Profimedia

UPOZORENJE Tekst sadrži spoilere! Ako niste gledali drugu sezonu Zmajeve kuće i ne želite saznati što se dogodilo prije nego što pogledate epizodu, nemojte čitati dalje.

GEORGE R.R. Martin, autor poznatih fantastičnih serijala Igra prijestolja (Game of Thrones) i Zmajeva kuća (House of the Dragon), čije je adaptacije HBO-u pretvorio u popularne serije, trenutno na Maxu prikazuje drugu sezonu Zmajeve kuće, prednastavka Igre prijestolja. George R.R. Martin otkrio je da mu se posebno svidio jedan detalj koji su dodali u seriju, a koji nije bio u njegovoj knjizi.

Kako prenosi The Hollywood Reporter, autor i producent na svom je osobnom blogu komentirao prvih nekoliko epizoda druge sezone priče o kraljevskoj obitelji Targaryen i ratu između njih. George R.R. Martin smatra da je jedan detalj iz prve epizode druge sezone briljantan.

"Inače nisam ljubitelj toga da scenaristi dodaju likove izvornom materijalu kada adaptiraju priču, pogotovo ne kada je izvorni materijal moj. Ali taj je pas bio briljantan. Bio sam spreman mrziti Cheesea, ali sam ga još više mrzio kad je šutnuo tog psa. A kasnije, kad je pas stajao ispred njegovih nogu, gledajući gore... To mi je skoro slomilo srce.

Tako mala stvar, tako mali pas, ali njegova prisutnost, nekoliko trenutaka koliko je bio na ekranu, dala je njegovom vlasniku toliko ljudskosti. Tiha prisutnost tog psa podsjetila nas je da čak i najgori ljudi, podli i podmitljivi, mogu voljeti i biti voljeni. Volio bih da sam ja pomislio na tog psa. Nisam ja, ali netko drugi jest. Drago mi je zbog toga", napisao je autor na blogu, prenosi The Hollywood Reporter. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.