Gledatelji kažu da ih je ovaj horor iz 2022. potpuno šokirao: "Najluđi zaplet ikada"

Screenshot: Youtube

ČLANOVI Facebook grupe Netflix Bangers raspravljali su o hororima koji su ih šokirali radnjom, a mnogi su se složili da je američki horor-triler Fresh iz 2022. godine jedan od takvih filmova. Fresh je bio redateljski debi američke filmašice Mimi Cave, a scenarij je napisala Lauryn Kahn.

Radnja filma prati priču o Noi (Daisy Edgar-Jones), koja nakon brojnih neuspjeha u pronalasku partnera preko aplikacija za spojeve upoznaje navodno savršenog Stevea (Sebastian Stan). On ju poziva da ode s njim na romantični vikend. Međutim Noa nije ni svjesna da njezin novi ljubavnik skriva groznu tajnu i neke neobične apetite.

 

U filmu su još glumili Jojo T. Gibbs, Andrea Bang, Dayo Okeniyi, Charlotte Le Bon, Brett Dier, Alina Maris, Lachlan Quarmby i druge zvijezde.

Kritičari i publika filmu dali 81 posto na Rotten Tomatoesu

Horor-triler Fresh na IMDb-u ima ocjenu 6.7 od 10, a kritičari i publika na Rotten Tomatoesu ocijenili su ga s 81 posto, čime je film označen kao "svjež", odnosno dobar jer ima uglavnom pozitivne kritike. 

"Ovaj horor ima najluđi zaplet ikada snimljen", "Uznemirujuć, ali odličan film", "Ovo definitivno nisam očekivala. Zgrozio me i ne mogu prestati razmišljati o filmu", "Kakav originalan film! Dugo nisam bila ovako šokirana nakon gledanja", "Fantastičan horor-triler od početka do kraja s vrlo krvavim završetkom", neki su od kratkih komentara gledatelja.

"Svjež i jedinstven pogled na moderni horor film zbog kojega nećete požaliti što ste uložili vrijeme za gledanje", napisao je jedan gledatelj. 

"Spektakularan i uznemirujuć. Jamčim da nećete vidjeti ništa slično. Prvih 30 minuta radnja je malo spora, ali onda sve postaje nestvarno. Dva glavna glumca su nevjerojatna u filmu. Podsjetit će vas na film Američki psiho", napisao je još jedan korisnik u svojem pozitivnom osvrtu.

Gledatelji u Hrvatskoj film mogu pogledati na platformi Disney+.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.