Gledatelji Netflixa o povratku Teletabisa: Amerikanci će ovo uništiti

Foto: Press

NAKON objave da će nove epizode Teletabisa biti dostupne na Netflixu, na društvenim su mrežama osvanuli brojni komentari obožavatelja ovog popularnog crtića. Mnogi pišu da su jako uzbuđeni.

 

"Osjećam se malo posramljeno što ovo govorim, ali pomalo sam uzbuđen, vraćaju se uspomene", "Odrasli smo uz Teletabise, obožavam ih", "Trailer je odličan", "Ovo nam je trebalo", "Gledat ću ih iako imam 30 godina", neki su od komentara na Twitteru.

Iako mnogi ne kriju oduševljenje nakon izlaska trailera, drugi pišu da bi Netflix "umjesto ovakvog sadržaja trebao poboljšati postojeće usluge".

"Lijepo je vidjeti da sav novac koji Netflix zarađuje ulaže u Teletabise umjesto u poboljšanje usluga", "Da, financirajte to sranje", "Ne mogu vjerovati da će Amerikanci uništiti Teletabise", pišu tviteraši.

Teletabisi na Netflix stižu 14. studenoga

Podsjećamo, popularni crtić koji je zaludio klince krajem devedesetih bit će od 14. studenoga dostupan na Netflixu. Na novim avanturama Tinkyja Winkyja, Dipsyja, Lale i Poa radio je Andrew Davenport, jedan od scenarista originalne verzije. Iz Netflixa su objavili da će pripovjedač biti glumac i pjevač Tituss Burgess.

Teletabisima će glasove posuditi Jeremiah Krage (Tinky Winky), Nick Kellington (Dipsy), Rebecca Hyland (Lala) i Rachelle Beinart (Po).

Netflix najavljuje da će Teletabisi doživljavati razne avanture koje će biti edukativnog karaktera, a najavili su i Tummy Tales, pjesme uz koje će "zaplesati cijela obitelj".