Gledatelji ovu krimi seriju uspoređuju s Breaking Badom: "Na trenutke mi je i bolja"

Screenshot: Youtube

KORISNICI Reddita raspravljali su o podcijenjenim serijama za koje bi voljeli da ih više ljudi gleda, a više njih je istaknulo kriminalističku dramu Snowfall. Ova kriminalistička dramska serija, iza koje stoji FX, ima ukupno šest sezona, a kreirali su je Eric Amadio, John Singleton i Dave Andron.

Radnja prve sezone serije, koja je izašla 2017. godine, smještena je u Los Angeles 1980-ih. Fokusira se na popularnost cracka u to doba i kako je utjecao na grad. U seriji pratimo nekoliko likova: mladog uličnog poduzetnika Franklina Sainta, meksičkog hrvača Gustava Zapatu, CIA-inog operativca Teddyja McDonalda, koji bježi od mračne prošlosti, i Luciju Villanuevu, samouvjerenu kćer meksičkog kralja kriminala.

Nakon što je prva sezona bila usredotočena na epidemiju širokih razmjera, druga sezona suzila je fokus na jednog dilera droge u Los Angelesu. U glavnim ulogama pojavljuju se Damson Idris, Carter Hudson, Sergio Peris-Mencheta, Isaiah John i Angela Lewis.

 

Od ukupno šest sezona serije, čak četiri imaju savršen rezultat od 100 posto na Rotten Tomatoesu. Najslabiji rezultat kritičara ostvarila je prva sezona sa 62 posto, ali zato na temelju ocjena publike ima visokih 90 posto. Kvaliteta serije postaje sve bolja s novim sezonama, a čini se da je za neke gledatelje serija bila bolja i od hvaljenog Breaking Bada, prenosi Unilad.

"Bilo je nekih dijelova u određenim sezonama za koje sam mislio da su čak i bolji od Breaking Bada", napisao je jedan korisnik. 

Drugi se složio s njim i napisao da je više uživao gledajući Snowfall nego Breaking Bad. "Apsolutno sam više uživao nego u Breaking Badu. Snowfall je kriminalno podcijenjena serija", napisao je. 

Sve sezone serije Snowfall možete pogledati na Maxu ili na platformi Disney+.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.