Gledatelji popljuvali novi film Julije Roberts: Ovo je potpuni gubitak vremena

Screenshot: YouTube

BIJESNI korisnici Netflixa proglasili su najnoviji film tog giganta besmislenim unatoč relativno dobrim ocjenama od 75% na Rotten Tomatoesu.

Film prati četveročlanu obitelj koju čine majka Amanda (Julia Roberts), otac Clay (Ethan Hawke) i njihovo dvoje djece Rosie (Farrah Mackenzie) i Archie (Charlie Evans). Obitelj je unajmila luksuzni apartman na Long Islandu, kamo odlazi na ljetovanje. Njihov idilični odmor prekida dolazak vlasnika apartmana Georgea (Mahershala Ali) i njegove kćeri Ruth (Myha’la), koji im javljaju da diljem New Yorka nema struje i ne znaju što se događa. Situacija se ubrzo počinje pogoršavati, a dvije obitelji su primorane surađivati kako bi se pripremile za nadolazeću katastrofu.

 

Scenarist i redatelj filma je Sam Esmail, a bilješke za scenarij slao mu je bivši američki predsjednik i jedan od suvlasnika kuće Higher End Productions Barack Obama.

Iako su mnogi jedva čekali izlazak ovog filma, sada na X-u ne kriju svoje razočarenje krajem.

"Upravo sam gledao Leave The World Behind... Kakav je to kraj?! Ovo je potpuni gubitak vremena", napisao je jedan gledatelj.

"Nije me briga koliko je knjiga dobra, ali film je potpuno katastrofa", dodao je drugi.

"Učinite si uslugu i nemojte ni počinjati gledati Leave The World Behind. Definitivno je jedan od najgorih filmova koje sam ikad pogledao", navodi treći.

"Pažnja: Ne gledajte Leave The World Behind. Ovo je daleko najbesmisleniji film koji sam ikad pogledao u svom životu i zapravo sam uznemiren što nikad neću dobiti ta dva i pol sata nazad", poručuje četvrti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.