Gledatelji su oduševljeni akcijskim trilerom s Jakeom Gyllenhaalom: "Zaslužuje 11/10"

Screenshot: YouTube

Na Netflix je stigao Ambulance, film koji je režirao Michael Bay, legenda akcijskih filmova. U ovom hitu iz 2022. godine veteran Will Sharp (Yahya Abdul-Mateen) očajnički traži novac da pokrije medicinske račune svoje supruge. Za pomoć se obrati jedinoj osobi kojoj se ne bi trebao obratiti - svom posvojenom bratu Dannyju (Jake Gyllenhaal).

Danny je karizmatični kriminalac koji dolazi na ideju da izvedu najveću pljačku banke u povijesti Los Angelesa i tako dođu do 32 milijuna dolara. Will ne može odbiti riskantnu i opasnu ponudu jer je život njegove supruge u pitanju. Međutim, kada njihov bijeg pođe po zlu, braća otimaju vozilo hitne pomoći s ranjenim policajcem koji se bori za život.

 

Film nije u top 10, ali gledatelji o njemu naveliko raspravljaju na društvenim mrežama. Hvale glumačku postavu, ali i akcijske scene.

"Ako volite dramu i akciju, pogledajte Ambulance", "Odličan film, zaslužuje 11/10", "Michael Bay u svom najboljem izdanju", neki su od oduševljenih komentara.

Jedinu zamjerku koju neki imaju odnosi se na trajanje filma.

"Da film traje 90 minuta, umjesto dva sata i šesnaest minuta, bio bi puno efektniji", "Teško je tako dugo održati napetost", pisali su.

U filmu glume Eiza González, Garrett Dillahunt i WWE legenda John Cena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.