Glumac koji je utjelovio Elvisa Presleyja otkrio koji film ga je upoznao s pjevačem

Foto: EPA

JACOB ELORDI, glavna zvijezda Netflixove trilogije Štand za poljupce i HBO-ove serije Euforija, u Priscilli glumi legendarnog Elvisa Presleyja.

Riječ je o filmu koji će ispričati ljubavnu priču Elvisa Presleyja i njegove supruge Priscille. Rađen je prema Priscillinim memoarima Elvis i ja te prati njihovu kompliciranu ljubav i obiteljske odnose. Gledatelji će dobiti dublji uvid u njihove živote, otkrivajući Elvisove probleme s bijesom. Priscillu glumi Cailee Spaeny, dok je film režirala Sofia Coppola.

 

Elordi se u razgovoru s poznatim voditeljem Jimmyjem Fallonom u njegovoj emisiji osvrnuo na ulogu u nadolazećem filmu. Osim što je otkrio je li ikad mislio da će glumiti takvu ikonu, priznao je i koji film ga je upoznao s legendarnim pjevačem.

"On nije bio na mojem popisu ljudi koje ću glumiti. Bilo je malo zastrašujuće. Najviše što sam znao o Elvisu bilo je iz filma Lilo i Stitch. Što je mnogo", rekao je glumac.

Film iz 2002. godine pun je referenci o Presleyju. Osim što njegove pjesme odjekuju filmom, Stitch je također u jednom trenutku izgledom podsjećao na njega, imajući na sebi pjevačevu prepoznatljivu odjeću i frizuru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.