Glumica koja je utjelovila polusestru Meredith Grey napušta Uvod u anatomiju

Foto: Press

GLUMICA Kelly McCreary završava sa svojom ulogom dr. Maggie Pierce u seriji Uvod u anatomiju. Glumila je polusestru Meredith Grey (Ellen Pompeo). 

Glumila u devet sezona

"Nakon devet sezona opraštam se od Maggie Pierce i njezine obitelji Grey Sloan. Bila mi je ogromna čast biti dio tako legendarne televizijske serije kao što je Uvod u anatomiju. Uvijek ću biti zahvalna Shondi Rhimes, Kristi Vernoff i ABC-ju na pruženoj prilici te nevjerojatnim obožavateljima na njihovoj strastvenoj podršci", rekla je Kelly u izjavi koju je objavio Deadline.

"Provesti devet godina istražujući lik iznutra i izvana, a istovremeno doprijeti do globalne publike dojmljivim pričama rijedak je dar. Pružena mi je prilika surađivati s bezbroj briljantnih umjetnika, učiti od njih i biti inspirirana njima ispred i iza kamere", dodala je.

"Glumiti Maggie Pierce bila je jedna od istinskih radosti mog života i odlazim s dubokom zahvalnošću za svaki korak ovog putovanja. Uzbuđena sam zbog sljedećeg poglavlja i onoga što budućnost nosi", zaključila je Kelly. Njezino posljednje pojavljivanje u seriji bit će emitirano 13. travnja. 

I Ellen Pompeo napustila seriju

Podsjetimo, u studenom prošle godine objavljeno je da Ellen Pompeo, glavna glumica serije, odlazi iz Uvoda u anatomiju. Pompeo je posljednja članica originalne postave koja je otišla iz serije, tako da će iz serije u jednoj sezoni otići obje kćeri Ellisa Greya. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.