Guy Ritchie radi na novoj seriji. Glavnu ulogu dobio glumac iz njegovog zadnjeg filma

Foto: EPA

AMAZON će raditi na seriji o životu poznatog fiktivnog detektiva Sherlocka Holmesa pod nazivom Young Sherlock. Engleski redatelj Guy Ritchie režirat će seriju od osam epizoda, a glavnu ulogu dobio je Hero Fiennes Tiffin, koji je s Ritchiejem već surađivao na filmu The Ministry of Ungentlemanly Warfare.

Ovo nije prvi put da Ritchie radi na projektu o Sherlocku Holmesu. Ritchie je poznatog detektiva već prikazao u nekoliko filmovima u kojima su glavne uloge utjelovili Robert Downey Jr. kao Sherlock Holmes i Jude Law kao John Watson. 

Kako prenosi Movie Web, serija će se temeljiti na romanima Andrewa Lanea koji su počeli izlaziti 2010. godine, a trenutno ih ima osam u serijalu. Matthew Parkhill bit će izvršni producent i voditelj projekta, koji će surađivati s Ritchiejem u adaptaciji. Ritchie je otkrio da će ova verzija priče o Sherlocku Holmesu biti onakva kakvu ljudi dosad nisu vidjeli.

"U Young Sherlocku vidjet ćemo uzbudljivu novu verziju detektiva za kojeg svi misle da ga poznaju na način na koji ga prije nisu zamislili. Istražit ćemo ovaj zagonetni lik, saznati što ga pokreće i naučiti kako postaje genij kojeg svi volimo", komentirao je Ritchie za Deadline.

Što gledatelje očekuje u seriji?

Iako lik Sherlocka Holmesa u romanima ima 14 godina, u seriji će imati 19 godina. Kako prenosi Deadline, serijom će se predstaviti "nepoštovanje i akcijom nabijena priča o porijeklu voljenog detektiva Sir Arthura Conana Doylea". Trenutno nije poznato kada počinje snimanje serije ni kada je očekivana premijera, no poznat je službeni sinopsis za seriju. 

"U dobi od 19 godina, Sherlock Holmes je osramoćen, sirov, nefiltriran i neformiran kada se nađe uhvaćen u misterij ubojstva na Sveučilištu Oxford koji prijeti njegovoj slobodi. Upuštajući se u svoj prvi slučaj s nedostatkom discipline, Sherlock uspijeva razotkriti zavjeru koja će zauvijek promijeniti njegov život", piše u sinopsisu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.