Henry Cavill, Jake Gyllenhaal i Eiza González glume u novom filmu Guya Ritchieja

Foto: EPA

GUY Ritchie radi na novom projektu - visokobudžetnom akcijskom filmu u kojem će glumiti Jake Gyllenhaal (Spider-Man: Far From Home), Henry Cavill (Man of Steel) i Eiza González (Fast & Furious: Hobbs & Shaw).

Priča će pratiti dvojicu stručnjaka za spašavanje koji moraju osmisliti plan bijega za visokorangiranu pregovaračicu. Ovo će biti jedan od najvećih, ako ne i najveći projekt produkcijske kuće Black Bear International, piše Deadline.

Film će ponovno ujediniti Ritchieja s Cavillom, Gyllenhaalom i González nakon nedavnih suradnji. Novi projekt dolazi nakon što je američko izdanje akcijskog filma The Covenant, s Gyllenhaalom, pokupilo dobre kritike i nakon što je Ritchie završio snimanje filma o Drugom svjetskom ratu The Ministry of Ungentlemanly Warfare, s Cavillom i Gonzálezom među glumcima. Cavill je surađivao s redateljem i u filmu The Man From U.N.C.L.E.

Novi projekt počet će se snimati u Španjolskoj ovog ljeta. Ritchie je napisao scenarij, a producirat će ga uz partnere Ivana Atkinsona i Johna Friedberga iz Black Bear Internationala, koji je producirao i Ritchiejeva posljednja dva filma.

"Dogodi se nešto posebno kada redovito surađujete s istim partnerima: izgradite povjerenje koje omogućuje svima da daju najbolje od sebe. Jake, Henry i Eiza su izuzetno talentirani, predani i angažirani glumci. Ovaj će film biti prepun akcije, bit će uzbudljiv, ali će i poticati na razmišljanje", izjavio je Ritchie.

Cavilla ćemo uskoro moći vidjeti u filmu Argylle Matthewa Vaughna i u Highlanderu Chada Stahelskog, u suradnji s Lionsgateom. Također će glumiti i biti izvršni producent franšize Warhammer 40,000 za Amazon.

Gyllenhaala ćemo moći gledati u seriji Presumed Innocent Davida E. Kelleyja i J.J. Abramsa na Apple TV+. Glumica iz filmova Baby Driver i Ambulance Eiza González uskoro će se pojaviti u seriji Davida Benioffa i Davida Weissa Three Body Problem na Netflixu..

Svi ovi talentirani glumci i njihovi nadolazeći projekti zasigurno će privući veliku pažnju na filmskom festivalu u Cannesu. S obzirom na uspješne suradnje u prošlosti i izuzetan talent koji se okuplja oko Ritchiejevog novog projekta, očekuje se da će ovaj film biti veliki hit.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.