Jeff Goldblum otkrio planira li se vratiti Jurskom parku i što misli o novom filmu

Screenshot: YouTube/Universal Pictures

JEFF Goldblum prošli je tjedan dao intervju za časopis Total Film, tijekom kojeg je stao u obranu filma Jurski svijet: Carstvo (Jurassic World Dominion) i otkrio planira li se vratiti franšizi koja mu je u devedesetima donijela svjetsku slavu.

Jurski svijet: Carstvo iz 2022. godine bio je posljednji film u kojem je Goldblum utjelovio favorita obožavatelja Iana Malcolma, s kojim smo se prvi put sreli u Jurskom parku iz 1990. godine. Carstvo je prema kritičarima najgori film u cijeloj franšizi, no Goldblum je uživao na filmskom setu.

"Tako sam se dobro zabavio na snimanju", rekao je glumac. "Uživao sam na setu i uživao sam pokušavajući snimiti dobar film. Mislim da je film bio uspješan na kino blagajnama. Ali, znate, svatko ima svoje mišljenje o tome. Teško je napraviti dobar film."

Carstvo je treći dio serijala Jurski svijet u kojem su glavne uloge igrali Chris Pratt i Bryce Dallas Howard. Radnja filma odvija se četiri godine nakon događaja iz Jurskog svijeta: Pada kraljevstva i prikazuje svijet u kojem opasni dinosauri žive među ljudima. Iako je film zaradio više od milijardu dolara u kinima diljem svijeta, na Rotten Tomatoesu ima 29% prema recenzijama kritičara. S druge strane, publika ga je ocijenila sa 77%.

Goldblumu je drago što je imao priliku ponovno surađivati s Laurom Dern i Samom Neillom, no priznaje da je bio pod pritiskom jer je morao napraviti dobar film. "Koncentrirao sam se na to da pokušam ispuniti našu odgovornost i naš dio dogovora", dodao je glumac.

Studio Universal Pictures trenutno radi na novom nastavku franšize Jurski park, koji će se zvati Jurski svijet: Preporod (Jurassic World Rebirth) i koji će imati premijeru 2. srpnja 2025. godine. Glavne uloge u filmu igrat će Scarlett Johansson, Jonathan Bailey i Mahershala Ali. No, Goldblum i njegovi stari kolege nisu više dio glumačke postave.

Kada su ga novinari pitali o budućnosti njegovog lika u serijalu, glumac im je odgovorio: "Mislim da je Ian Malcolm odjahao u suton."

Ipak, nema nikakvih zamjerki i zadovoljan je novim zvijezdama franšize.

"Mislim da je to zato što moja prijateljica Scarlett Johansson i moj novi prijatelj Jonathan Bailey, kojega sam upoznao na setu Wickeda, preuzimaju uzde. Jedva čekam vidjeti što će napraviti. Mislim da je to dobra ideja", zaključio je glumac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.