Jordan Peele radi na svom četvrtom filmu, tvrdi da bi mu mogao biti najdraži

Foto: EPA

JORDAN Peele je tijekom podcasta Conan O’Brien Needs a Friend potvrdio da radi na svom četvrtom filmu, za koji kaže da bi mu mogao biti najdraži do sada, piše Variety.

Peeleov zasad neimenovani film trebao je početi s produkcijom još prošle godine, ali je odgođen zbog štrajkova scenarista i glumaca. Prema novom rasporedu, snimanje filma trebalo bi početi kasnije ove godine.

"Imam osjećaj da mi je idući projekt jasan i uzbuđen sam jer imam novi film koji bi mi mogao postati najdraži ako ga dobro napravim", izjavio je Peele.

Peele nije htio otkriti detalje radnje novog filma, ali poznato je da će na filmu raditi studio Universal Pictures. Universal je u ožujku 2023. godine objavio da bi Peeleov film trebao izaći u prosincu 2024. godine, ali datum premijere maknut je s kalendara tijekom prošlogodišnjih štrajkova.

Američki redatelj karijeru je započeo kao glumac i komičar, a u redateljsku stolicu prebacio se 2017. godine, kada je režirao i napisao psihološki horor Get Out. Film je zaradio 255 milijuna dolara i četiri nominacije za Oscara. Get Out donio je Peeleu Oscara za najbolji scenarij.

Dvije godine kasnije Peele je režirao triler Us, koji je također zaradio 255 milijuna dolara, a 2022. godine radio je na hororu Nope, još jednom kritičkom i komercijalnom uspjehu.

Iako Peele odbija podijeliti detalje nadolazećeg filma, vjeruje se da je riječ o socijalnom trileru jer je redatelj nakon premijere filma Get Out izjavio da želi snimiti još barem četiri filma tog žanra.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.