Kevin Feige o vraćanju likova iz MCU-a nakon povratka Wolverinea: To se može učiniti

Foto/Screenshot: EPA/Youtube

KEVIN Feige bio je jedan od glavnih producenata u trećem Deadpoolu koji se od jučer prikazuje u hrvatskim kinima. U ovom nastavku, naziva Deadpool & Wolverine, publika je gledala povratak mutanta i superheroja Wolverinea, odnosno Logana, kojeg je utjelovio Hugh Jackman.

Nakon povratka mnogima omiljenog junaka iz DC-ja, pitali su Feigea postoji li mogućnost da obožavatelji MCU-a nekada u budućnosti ponovo gledaju Iron Mana (Robert Downey Jr.) i Kapetana Ameriku (Chris Evans) na ekranima. Odgovor koji je producent ponudio mogao bi razveseliti obožavatelje ovih likova, sve zahvaljujući multiverseu. 

"To je ključ, zar ne? Kako to učiniti na način koji održava ono što je bilo prije, i to na sjajan način? Proveli smo posljednje dvije godine smišljajući to za Wolverinea. Dakle, što slijedi? Vidjet ćemo. Samo smo ponosni što smo, mislim, to smislili za Wolverinea. Mislim da je Hughovo pojavljivanje i glavna uloga u filmu sjajan znak da se to može učiniti ako se dobro pripazi", komentirao je producent za DiscussingFilm, prenosi The Hollywood Reporter.

Evans i Downey Jr. posljednji su put u svojim ulogama bili u filmu Osvetnici: Završnica (Avengers: Endgame) iz 2019. godine, a njihovi su likovi na kraju preminuli, jedan se žrtvovao za spas čovječanstva, a drugi vratio u prošlost kako bi proživio život koji mu je bio oduzet. 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.