Kritičari o novom nastavku Johna Wicka: "Jedan od najboljih akcijskih filmova ikad"

Screenshot: YouTube

DUGOIŠČEKIVANI nastavak Johna Wicka stiže 24. ožujka, a oni koji su ga već uspjeli pogledati proglasili su ga "jednim od najboljih akcijskih filmova ikad snimljenih". Filmski kritičari ne kriju oduševljenje, a na Twitteru su podijelili svoje dojmove o filmu dajući mu visoke ocjene.

Pohvale kritike

"Jedan od najboljih akcijskih filmova ikad snimljenih, John Wick 4 nadmašuje sva tri prethodnika, strašno uzbudljiv završetak franšize (?)", napisao je jedan kritičar dajući mu visoku ocjenu 9.5/10.

Drugi, pak, tvrdi kako je film "zaslužio" gotovo tri sata trajanja proglasivši ga epskim djelom u kojem akcija nikad "ne djeluje iscrpljujuće", a pohvalio je i pridošlice u glumačkoj postavi.

Treći je film proglasio "vrhunskom akcijskom kinematografijom" opisavši ga kao "krvavi balet koji oduzima dah" i naglasivši kako je Reevesov Wick "premašio status ikone".  

"Film od kojeg će vam srce jače lupati"

Četvrti je napisao: "Gledao sam John Wick 4 u IMAX-u i toplo preporučujem da učinite isto. Keanu Reeves kao John Wick ponovno se ne suzdržava i predstavlja snagu s kojom se treba obračunati. Ovaj vas film vodi oko svijeta i prikazuje najnevjerojatnije borbe i akcijske scene u uzbudljivom epskom filmu od kojeg će vam srce jače lupati!"

Podsjetimo, Keanu Reeves otkrio je da je upravo četvrti nastavak Johna Wicka najteži film koji je ikad snimio, i to zbog jedne specifične scene iz filma koja mu je predstavljala izazov.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.