KVIZ Ako ste 2023. proveli gledajući filmove, bez problema ćete riješiti ovaj kviz

Screenshot: YouTube/Lionsgate/Netflix

UNATOČ štrajkovima glumaca i scenarista koji su usporili holivudsku industriju, ove godine imali smo priliku gledati brojne hitove. U moru adaptacija, remakeova i nastavaka već popularnih franšiza izdvojili su se originalni filmovi koji će zasigurno ostaviti nezaboravan trag na povijesti filma.

Početkom godine kinima je vladao animirani film The Super Mario Bros. Movie, koji upućuje na potencijalni trend filmskih adaptacija popularnih videoigara. Par mjeseci nakon premijere Super Maria, u kina su istovremeno došli najveći ovogodišnji hitovi, Barbie i Oppenheimer, koje su mnogi gledatelji odlučili gledati isti dan, zbog viralnog fenomena Barbenheimer.

Jesen smo dočekali uz nove filmove u popularnim horor franšizama, kao što su Egzorcist i Časna, a godinu završavamo uz neočekivani obiteljski hit Wonku i posljednji nastavak serijala Aquaman. 

Ovo su, naravno, samo neki od brojnih hitova koji su obilježili 2023. godinu. U nastavku testirajte svoje znanje o najpopularnijim ovogodišnjim hitovima, a rezultate ne zaboravite javiti u komentarima. Sretno!

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.