Ljubitelji filma u šoku nakon što su otkrili gdje je glumila zvijezda Zmajeve kuće

Foto: EPA

ENGLESKI glumac Ewan Mitchell trenutno je najpoznatiji publici po ulozi princa Aemonda Targaryena iz HBO-ove serije Zmajeva kuća (House of the Dragon), prednastavku popularne serije Igra prijestolja (Game of Thrones).

Aemond Targaryen drugi je sin kralja Viserysa I. Targaryena i njegove druge žene, kraljice Alicent Hightower. Aemond je jedan od najopasnijih neprijatelja kraljice Rhaenyre Targaryen, ponajviše zbog ženke zmaja imena Vhagar, koja je na samom kraju prve sezone ubila Rhaenyerinog drugog sina i njegovog zmaja. 

Ljudi ostali šokirani kad su čuli da je Mitchell glumio u ovom trileru

Iako je ovo trenutno Mitchellu najpoznatija uloga, 27-godišnji glumac glumio je i u poznatom psihološkom trileru Saltburn iz 2023. godine, koji je nakon dolaska na Prime Video bio glavna tema u medijima i na društvenim mrežama. Mitchell je u filmu utjelovio studenta Michaela Gaveyja, s kojim se družio glavni lik Oliver (Barry Keoghan), prije nego što je postao opsjednut Felixom (Jacob Elordi) i njegovom obitelji te prostranim imanjem Salturn. 

Na Facebook stranici IMDb-ja podijelili su informaciju da je Mitchell utjelovio obje uloge, što je mnoge korisnike Facebooka iznenadilo jer nisu primijetili da je riječ o istoj osobi.

"Nije mi se sviđao u tom filmu, a ne sviđa mi se ni u seriji", "Nisam imala pojma da je to on!", "Nedavno sam gledala film, ali nisam ni prepoznala da je to bio on", "Sad kad gledam slike, sve mi je jasno, ali kad sam gledala film, nisam imala pojma", "Očito mu jako dobro leži glumljenje negativaca kad je to bio u filmu i u seriji", "Zezate me, zar ne? Uopće nisam shvatio da je to on. Potpuno je drugačiji u seriji", neki su od komentara na Facebooku. 

It's the range for me. 😳 📸: Ewan Mitchell in Saltburn (2023) and House of the Dragon (2022) https://imdb.to/3xAgokx

Objavljuje IMDbSrijeda, 19. lipnja 2024.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.