Ljude zgrozile scene u novoj Netflixovoj seriji o zloglasnom ubojici: "Muka mi je"

Foto: IMDb

NAJNOVIJA Netflixova serija, koja dramatizira život serijskog ubojice Jeffreyja Dahmera, već je izazvala pomutnju među obožavateljima kriminalističkog žanra, a mnogi su rekli da im je "bilo muka" nakon što su saznali dubinu zločina kanibala iz Milwaukeeja.

OPREZ! Tekst može sadržavati spoilere

Serija, primjerice, uključuje scene u kojima Dahmer hrani ženu sendvičem napunjenim ljudskim mesom, kao i prikaz njegove metode namamljivanja žrtava, njihovog obaranja u nesvijest i činjenja gnusnih djela nad njima.

 

Netflix je ranije rekao da serija ima za cilj osvijetliti "još neispričane priče o Dahmerovim žrtvama, ljudima koji su ga pokušali zaustaviti i sustavnim propustima koji su mu omogućili da nastavi svoj ubilački pohod više od desetljeća".

Mnogi gledatelji nisu skrivali gađenje onim što su vidjeli.

"Priča o Jefferyju Dahmeru apsolutno je luda, smučilo mi se", napisao je jedan koirisnik Twittera.

"Ovaj tip je bio više nego bolestan", složio se drugi.

"Muka mi je bila od gledanja stvarnih mjesta zločina i fotografija žrtava koje je snimio", zaključio je treći.

Dahmer je uhićen 1991. i osuđen na 16 doživotnih robija zbog ubojstva i komadanja 17 muškaraca i dječaka između 1978. i 1991., od kojih je s mnogima počinio nekrofilna djela.

Svih 10 epizoda serije o ovom serijskom ubojici dostupno je za gledanje na Netflixu, a već sada na IMDb-ju serija ima visoku ocjenu 8.5.