Ljudi oduševljeni trailerom za film Yorgosa Lanthimosa, svi komentiraju istu stvar

Screenshot: Youtube

STUDIO Searchlight Pictures objavio je službeni trailer za film Kinds of Kindness, redatelja Yorgosa Lanthimosa, koji je radio na hvaljenim filmovima Uboga stvorenja (Poor Things) i Miljenica (The Favourite).

Radnja Kinds of Kindness prati nekoliko likova, ali glavna priča odvija se oko tri lika koje su utjelovili Willem Dafoe, Jesse Plemons i Emma Stone. Službeni sinopsis filma glasi: "Muškarac se nastoji osloboditi svog unaprijed određenog puta, policajac dovodi u pitanje ponašanje svoje žene koja se vratila nakon navodnog utapanja, a žena traži izvanrednu osobu kojoj je suđeno da postane poznati duhovni vodič."

 

Uz ovaj glumački trio, u filmu se pojavljuju i Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie i Hunter Schafer. Osim što je redatelj, nagrađivani Yorgos Lanthimos je u suradnji s Efthimisom Filippoum napisao scenarij za film.

Mnogi imali isti komentar nakon gledanja trailera

Nakon što je studio objavio trailer za nadolazeći film, u komentarima su se javili mnogi obožavatelji Lanthimosova rada koji su oduševljeni onime što su dosad vidjeli.

"Trailer je izvanredan. Ne otkriva što se događa u filmu, ali vam cijelo vrijeme zadržava pozornost. Film izgleda spektakularno, nadam se da će Akademija konačno dodijeliti nagradu Willemu Dafoeu."

"Najbolji dio ovog trailera je što još uvijek ne znam o čemu je film, ali to mi se baš sviđa", "Mislim da bi svi trebali na poduku kod Lanthimosa da vide kako se rade traileri", "Ne znam što me očekuje u ovom filmu, ali vjerujem da će ovo biti još jedan uspjeh Yorgosa Lanthimosa", "Čini mi se da će Lanthimos opet biti nominiran za Oscara", neki su od komentara na objavljeni trailer.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.