Ljudi tvrde da je ovaj krimi triler najbolji film Ryana Goslinga

Screenshot: Youtube

KRIMINALISTIČKI triler iz 2010., All Good Things, stigao je na Netflix u nekim zemljama i oduševio gledatelje. Ryan Gosling i Kirsten Dunst imaju glavne uloge u tom napetom filmu, snimljenom po istinitoj priči.

Radnja je fokusirana na Davida Marksa (Ryan Gosling), muškarca iz bogate obitelji. David živi u sjeni svog oca, Sandforda (Frank Langella), koji se protivi ideji da njegov sin oženi Katie (Kirsten Dunst). Naime, Katie nije iz imućne obitelji, zbog čega Sanford smatra neprikladnom za svog sina. Ipak, mladi par se vjenča.

Njih dvoje se dobro slažu sve dok David ne pristane ući u obiteljski posao, čemu se Katie protivi. Kad se David nakon svađe sukobi s Katie u njihovom ljetnikovcu, ona nestane. Uslijedi niz ubojstava o kojima Davida ispituju, ali ga nikada ne optužuju.

 

All Good Things temelji se na stvarnoj priči o obitelji Durst, točnije čovjeku po imenu Robert Durst, kojeg Gosling glumi u filmu. U Facebook grupi Netflix Bangers pokrenula se rasprava o filmu.

"Jedan od najboljih filmova koje sam ikada pogledao. 10/10", "Odličan film, nažalost, po istinitoj priči", "Vrlo uznemirujući film, uspio sam ga pogledati samo jednom", "Zaboravite Kena, ovo je Goslingova najbolja uloga", neki su od desetaka komentara.