Margot Robbie i Colin Farrell zajedno će glumiti u novom intrigantnom filmu

Foto: Profimedia

Margot Robbie i Colin Farrell zajedno će glumiti u novom filmu južnokorejskog redatelja Kogonade, pod nazivom A Big Bold Beautiful Journey. Redatelj Kogonado najpoznatiji je po radu na projektima After Yang, Columbus i Pachinko.

O njegovom najnovijem projektu, u kojem sudjeluju Robbie i Farrell, ne zna se puno. No, kako prenosi Deadline, radnja filma opisana je kao maštovita priča o dva stranca i nevjerojatnom putovanju koje ih povezuje. Film će se početi snimati ovog proljeća u Kaliforniji, u produkciji Imperative Entertainmenta.

Osim Kogonade, redatelja ovog filma, na njemu radi i scenarist popularnog psihološkog trilera The Menu Seth Reiss, koji je za A Big Bold Beautiful Journey napisao originalni scenarij.

Uloga u filmu A Big Bold Beautiful Journey predstavlja prvi film na kojem je Margot Robbie radila nakon Barbie. Kako prenosi Deadline, glumica je nakon velikog uspjeha Barbie mogla birati između scenarija za film na kojem želi raditi, a kao svoj idući projekt odabrala je ovu neobičnu i intrigantnu priču.