Marvelov najnoviji film bit će smješten u 60-e. Poznato je kada počinje snimanje

Foto: Instagram/@fantasticfour

KEVIN Feige, šef filmskog studija Marvel Studios, podijelio je dodatne detalje o nadolazećem filmu Fantastična četvorka (The Fantastic Four), piše Deadline.

Početkom ove godine Marvel je otkrio da će glavnu glumačku postavu nadolazećeg filma činiti Pedro Pascal u ulozi Reeda Richarda, Vanessa Kirby u ulozi Sue Storm, Ebon Moss-Bachrach u ulozi Bena Grimma i Joseph Quinn u ulozi Johnnyja Storma.

Studio je putem službenog Instagrama podijelio nekoliko promotivnih ilustracija za film, a među njima se našla i ilustracija koja prikazuje Johnnyja Storma kako leti iznad New Yorka. Mnogi obožavatelji primijetili su da New York na slici ne izgleda niti kao moderni New York niti kao New York u 60-ima, zbog čega su pretpostavili da će se priča odvijati u alternativnom svemiru.

Feige je potvrdio njihove pretpostavke tijekom gostovanja u podcastu The Official Marvel Podcast, u kojem je rekao da će nova Fantastična četvorka biti smještena u 60-e, ali u alternativnom svemiru.

Šef studija također je otkrio da snimanje filma počinje 29. srpnja.

"Naš redatelj Matt Shakman već se preselio u London, a sa snimanjem krećemo krajem srpnja. Ovo je malo smiješno, ali snimanje počinje u ponedjeljak, dan poslije Comic-Cona", izjavio je Feige.

U sporednim ulogama nadolazećeg filma pojavljuju se Julia Garner, Paul Walter-Hauser, John Malkovich, Ralph Ineson i Natasha Lyonne.

Fantastična četvorka imat će premijeru 25. srpnja 2025. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.