Miles Teller zaradio je samo 8000 dolara za glavnu ulogu u filmu nagrađenom Oscarom

Screenshot: Youtube

Miles Teller danas je poznato holivudsko lice. Pojavio se u filmovima kao što su Top Gun: Maverick, Divergent i War Dogs, pa je za očekivati da dobro zarađuje za svoje uloge.

No 2014. godine glumac je preuzeo ulogu koja mu je donijela plaću od samo 8000 dolara, što je ništa u usporedbi s milijunima koje zarađuju druge filmske zvijezde. Iako je osvojio tri Oscara, tri BAFTA-e i Critics Choice Award, film Whiplash Telleru nije donio značajnu zaradu.

"Kad sam radio Whiplash, nakon poreza zaradio sam oko 8000 dolara. Da bi mogao zarađivati za život, otplatiti studentske zajmove i raditi stvari koje želiš raditi, moraš snimati studijske filmove", izjavio je Teller.

 

On je preuzeo ulogu mladog studenta glazbe koji je odlučio impresionirati svog učitelja bubnjarskim vještinama. Pripreme za film, kaže, bile su intenzivne.

"Dobio sam samo dva tjedna da naučim bubnjati", rekao je The Timesu 2016.

Uz Tellera, u filmu glumi i oskarovac J.K. Simmons, a film je osvojio i publiku i kritičare. Korisnici Twittera opisali su Whiplash kao "spektakularan" i "jedan od najboljih filmova koje su ikada pogledali".

Za ulogu u Top Gunu: Maverick Teller je navodno zaradio milijune. Trenutno radi na biografskom filmu o Michaelu Jacksonu, u kojem bi trebao glumiti odvjetnika Johna Brancu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.