Na Netflix stiže serija nastala prema hit filmu iz 2019., glavnu ulogu ima Theo James

Foto: Press

THE GENTLEMEN, film koji je prozvan jednim od najboljih ostvarenja 2019. godine i postao je neočekivani kino hit, uskoro dobiva nastavak. No nije riječ o još jednom filmu, već o seriji. Kraj filma dao je naslutiti kako bi u narednim godinama moglo doći do nastavka, a vijest o tome potvrđena je u studenom prošle godine. 

Nastavak kino hita dolazi u obliku serije

Streaming servis Netflix otkrio je kako u suradnji sa slavnim redateljem Guyom Ritchiejem priprema seriju čija radnja će se temeljiti na događajima koji su uslijedili nakon završetka filma. Inače, Ritchie je film The Gentlemen u početku i smislio kao seriju, no nije ju tada realizirao.

U filmu glavnu ulogu ima Matthew McConaughey, a uz njega glume i Hugh Grant, Charlie Hunnam, Colin Farrell, Michelle Dockery i Henry Golding. Radnja filma prati Amerikanca Mickeyja Pearsona koji je u Britaniji razvio vrlo profitabilan posao uzgoja i prodaje marihuane.

 

Theo James ima glavnu ulogu

Prema najavama, serija prati Eddieja koji je naslijedio očevo pozamašno imanje, samo kako bi otkrio da se ono nalazi na vrhu carstva marihuane u vlasništvu legendarnog Mickeyja Pearsona. Nije poznato hoće li glumci iz filma reprizirati svoje uloge, no zna se da će Theo James glumiti Eddieja. 

Theo James ima jednu od glavnih uloga u drugoj sezoni popularne serije Bijeli lotos koja se prikazuje na streaming platformi HBO Max. U osam epizoda serije The Gentlemen pridružit će mu se Kaya Scodelario, Daniel Ings, Joely Richardson, Peter Serafinowicz, Vinnie Jones te Giancarlo Esposito. Službeni datum premijere nije poznat, no serija stiže na Netflix sigurno ove godine.