Najnoviji trailer za Dinu: Drugi dio pregledan je 4 milijuna puta u 12 sati

Screenshot: Youtube/Warner Bros. Pictures

WARNER Bros. Pictures je izbacio novi trailer za Dinu: Drugi dio (Dune: Part Two) redatelja Denisa Villeneuvea. Trailer je u 12 sati pregledan više od 4 milijuna puta, a obožavatelji su oduševljeni.

U središtu trailera su Chani i Paul Atreides, koje glume Zendaya i Timothée Chalamet. Chani i Paul su se upoznali u prošlom nastavku filma, kada su se Paul i njegova majka Jessica, koju glumi Rebecca Ferguson, na planetu Arrakis pridružili narodu Fremena. U traileru možemo vidjeti kako poznanstvo između Paula i Chani brzo prerasta u ljubav, a Fremeni, koji u početku ne žele prihvatiti Paula, mijenjaju svoje mišljenje o njemu nakon što uspije zajahati divovskog pješčanog crva.

 

Trailer je pun akcijskih scena borbe između Fremena i vojske zle obitelji Harkonnen. Ponovno imamo priliku vidjeti baruna Harkonnena, patrijarha obitelji, kojeg glumi Stellan Skarsgård, te njegovog nećaka i nasljednika Feyd-Rautha Harkonnena, kojeg utjelovljuje Austin Butler.

U prošlom traileru smo se sreli s princezom Irulan, koju utjelovljuje Florence Pugh, a sada se prvi put pojavljuje car Shaddam IV., kojeg glumi oskarovac Christopher Walken.

Fanovi su oduševljeni novim trailerom. "Ovako se rade adaptacije", "Timothée je odličan u ulozi Paula Atreidesa", "Ovo je vrhunac kinematografije", "Novi trailer izgleda bolje od prvog, ne mogu vjerovati da moramo čekati do studenog", "Ovo izgleda fantastično", samo su neki od komentara ispod videa. 

Javier Bardem, Josh Brolin, Dave Bautista, Charlotte Rampling i Stephen Mckinley ponavljaju svoje uloge iz prošlog nastavka, a pridružuju im se i nova lica, Léa Seydoux, Souheila Yacoub i Tim Blake. 

Film će premijerno biti prikazan 3. studenog ove godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.