Nakon 20 godina planira se snimanje nastavka omiljenog animiranog filma

Screenshot: Youtube

ČINI se da postoji velika šansa da će nakon 20 godina biti snimljen nastavak omiljenog animiranog božićnog filma Polarni ekspres. Tako je barem otkrio producent Gary Goetzman, koji je u nedavnom intervjuu ispričao da studio želi napraviti još jedan film.

Goetzman je informaciju otkrio tijekom intervjua za Comicbook.com, u kojem je rekao da razmišljaju kako drugi dio Polarnog ekspresa prenijeti na male ekrane. Dodao je da studio, uz Polarni ekspres, želi napraviti nastavke i za druge projekte, uključujući filmove U kraljevstvu divljih stvorenja iz 2009. godine i legendarnu Mamma Miju, prenosi Movie Web. 

"Slušajte, volio bih. Volio bih napraviti nastavak U kraljevstvu divljih stvorenja. Postoji mnogo stvari koje smo napravili, filmova koji su postali brend, a sada studio želi još jedan film. Tako to ide. Ja sam za Mamma Miju 3. To bi bila prava prilika", ispričao je Goetzman.

Što se tiče nastavka Polarnog ekspresa, vjerojatno bi uključivao novu i inovativnu tehnologiju. Trenutno nije poznato kada snimanje počinje i hoće li u njemu sudjelovati glumci iz originala, ali nitko neće požurivati izradu ovog projekta. No producent uvjerava obožavatelje da se radi na drugom dijelu.

"Za sve je potrebno vrijeme i to je u redu jer nam ne smeta što se stvari odvijaju sporo. Ali to se sada pokušava riješiti. Sigurno ćemo imati Polarni ekspres 2, da", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.