Napokon je stigao trailer za novi film redatelja Parazita, ljudi ga ne mogu dočekati

Screenshot: YouTube/Warner Bros. Pictures

STUDIO Warner Bros. objavio je prvi službeni trailer za dugoočekivani znanstvenofantastični film Mickey 17. Trailer je brzo postao viralan, a na YouTubeu je skupio više od dva milijuna pregleda u šest sati.

Mickey 17 trebao je imati premijeru u ožujku, ali je odgođen za iduću godinu jer postprodukcija nije bila završena.

Riječ je o najnovijem filmu hvaljenog korejskog redatelja Bong Joon-hoa, kojeg većina zapadnjačkih fanova zna po Oscarom nagrađenom trileru Parazit. Mickey 17 je adaptacija romana Mickey7 autora Edwarda Ashtona.

 

Glavnu ulogu u nadolazećem filmu igra Robert Pattinson, koji je utjelovio Mickeyja, zaposlenika kompanije koja pokušava kolonizirati ledeni planet Niflheim. Svaki put kada Mickey umre, kompanija ga klonira, a njegov klon zadržava većinu njegovih sjećanja.

Uz Pattinsona u filmu glume i Steven Yeun, Naomi Ackie, Toni Collette i Mark Ruffalo.

Reakcije na trailer su pozitivne

Filmofili koji ne mogu dočekati novi film Joon-hoa oduševljeni su trailerom, a svoja mišljenja podijelili su preko raznih društvenih mreža.

"Bong Joon-ho je pravi vizionar. Nikada ne bih rekao da će ovo biti tako smiješno", "Trebam ovaj film odmah", "Pattinson je već poznat kao jedan od najboljih glumaca mlađe generacije, a ovo izgleda nevjerojatno", "Jedva čekam", samo su neki od komentara na X-u.

Mickey 17 producirali su Offscreen, Plan B Entertainment i Kate Street Picture Company, a distribuira ga Warner Bros. Pictures. Film će imati premijeru 28. siječnja iduće godine u Južnoj Koreji, a u ostatak svijeta dolazi 31. siječnja.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.