Objavljen je novi trailer za film o motoristima s Tomom Hardyjem u glavnoj ulozi

Screenshot: Youtube

OBJAVLJEN je novi trailer i datum premijere filma The Bikeriders, u kojem glavne uloge imaju Tom Hardy i Austin Butler. Film je trebao izaći još krajem prošle godine, ali je premijera odgođena, a nova je planirana za lipanj 2024. godine.

Radnja filma prati motorističku bandu pod nazivom Vandals iz 1960-ih, u kojoj je Johnny (Tom Hardy) vođa, a Benny (Austin Butler) njegov suradnik i sljedbenik. Njihova prvotno obična motoristička grupa, u kojoj su se nalazili autsajderi, s vremenom postaje kriminalna i opasna. Između svega toga nalazi se i Bennyjeva supruga Kathy (Jodie Comer), koja se bori za pažnju supruga koji je odan Johnnyju i koja se pokušava snaći u opasnom životu koji vode. Kako život u bandi postaje sve opasniji, Kathy, Benny i Johnny prisiljeni su odlučiti kome će biti odani.

 

U filmu se još pojavljuju Michael Shannon, Boyd Holbrook, Mike Faist, Damon Herriman, Beau Knapp, Norman Reedus, Karl Glusman, Emory Cohen, Happy Anderson i drugi glumci. Film je nastao u režiji Jeffa Nicholsa, koji je pisao i scenarij za dramu.

Mnogi su gledatelji u komentarima izrazili oduševljenje glumačkom postavom. 

"Uzbuđena sam zbog ovog filma, ima odličnu glumačku postavu. Norman Reedus će sigurno razvaliti u ulozi", "Ne možete snimiti film o motoristima bez Normana Reedusa", "Ako je Tom Hardy u filmu, možete računati da ću gledati", "Ova postava izgleda super, jedva čekam gledati", "Ovo zapravo izgleda vrlo zanimljivo", "Čini mi se da će ovo biti jako dobro", "Nije me briga za muškarce u filmu, Jodie Comer će sigurno biti odlična", neki su od komentara.