Objavljen je novi trailer za videoigru The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Screenshot: YouTube

MANJE od mjesec dana prije izlaska najnovijeg nastavka videoigre The Legend of Zelda, japanska gaming tvrtka Nintendo izbacila je posljednji trailer, donosi The Verge.

Mračniji od ostalih nastavaka

Nintendo opisuje Tears of the Kingdom kao epsku avanturu koja će nas voditi preko zemlje i neba kraljevstva Hyrule i u kojoj ćemo koristiti najnovije Linkove moći u borbi protiv zla koje prijeti kraljevstvu.

Tipično je za Nintendo da najave ne otkrivaju mnogo toga o priči. Traileri koji su do sada izašli izgledaju znatno mračnije od prijašnjih nastavaka i prikazuju protagonista Linka i princezu Zeldu kako prolaze kroz tamnice, a Linkova ruka i mač izgledaju kao da trunu. Kraljevstvo se raspada i dvorac Hyrule pluta nebom. U traileru koji je izašao u veljači imali smo priliku vidjeti truplo koje ustaje iz mrtvih, a najnoviji trailer je potvrdio da je u pitanju negativac Ganondorf koji se prvi put pojavio u nastavku Ocarina of Time. Neki od sporednih likova za koje je potvrđeno da se vraćaju su Lady Riju, Princ Sidon i Tulin. 

 

Odličan soundtrack

Iako su prijašnji naišli na pozitivne reakcije, najnoviji trailer oduševio je mnoge. Svi su očarani glazbom iz trailera.

"Prolaze me trnci kada čujem temu", "Ovo samo pokazuje kakvu razliku glazba može učiniti, zvuči više epski nego u zadnja dva trailera", neki su od komentara korisnika Reddita.   

Videoigra izlazi 12. svibnja, 6 godina nakon izlaska posljednjeg nastavka nazvanog Breath of the Wild. S obzirom na to da ima 18.2 GB, ovo će biti najveća videoigra koju je Nintendo dosad izbacio za konzolu Nintendo Switch. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom je već sada dostupan kao preorder, a cijene se kreću između 60 i 70 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.