Objavljen je trailer za novi ratni film s Kirsten Dunst, gledatelji su podijeljeni

Screenshot: YouTube/A24

PRODUKCIJSKA kuća A24 objavila je novi trailer za dugo očekivani akcijski film Civil War, redatelja Alexa Garlanda.

Film je smješten u bliskoj distopijskoj budućnosti i prati tim novinara koji putuju diljem SAD-a za vrijeme Drugog američkog građanskog rata. U ratu sudjeluju diktatorska Federalna vlada SAD-a i separatisti - Zapadne snage Teksasa i Kalifornije i Floridski savez, kojima ratni zločini nisu strani pojam.

Civil War režirao je i napisao Garland, koji je s produkcijskom kućom A24 radio na filmovima Ex Machina i Men. Garland je također režirao film Annihilation te je napisao scenarije za 28 Days Later, Sunshine i Dredd.

Glavnu ulogu u filmu igra Kirsten Dunst, a uz nju se pojavljuju Cailee Spaeny, Wagner Moura, Stephen McKinley Henderson, Jesse Plemons i Sonoya Mizuno. Nick Offerman utjelovio je predsjednika SAD-a.

 

Publika je podijeljena

Uz budžet od 50 milijuna dolara, Civil War je zasad najskuplji film kuće A24, tako da mora ispuniti velika očekivanja. Trailer je u manje od jednog dana pregledalo skoro tri milijuna ljudi, ali gledatelji su podijeljeni.

"Ovo će biti tako razočaravajuće. Prvi trailer je izgledao dobro, ali ovaj drugi nije impresivan", "Zašto imam osjećaj da će ovaj film biti ispričan iz perspektive novinara i da će govoriti koliko su oni važni", "Ovo ne izgleda tako originalno", neki su od negativnijih komentara na društvenim mrežama.

Ipak, nisu sva mišljenja tako negativna. "Ne mogu dočekati ovo", "Čim vidim riječi Alex Garland i distopija, odmah postanem uzbuđen. Nadam se da će ovo biti odlično", "Ja mislim da film izgleda nevjerojatno", pisali su korisnici koje je oduševio trailer.

Premijera filma Civil War bit će 12. travnja 2024. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.