Objavljen trailer za dugoočekivani nastavak hit filma s Jennifer Aniston i Sandlerom

Screenshot: YouTube

KONAČNO je objavljen trailer za nastavak filma Murder Mystery (Slučajni detektivi). Četiri godine nakon prvog filma Jennifer Aniston i Adam Sandler vraćaju se u ulozi Audrey i Nicka. Prvi film postigao je veliki uspjeh te je bio jedan od najpopularnijih projekata 2019. godine.

Konačno objavljen trailer

U prvom filmu njujorški policajac Nick i njegova supruga Audrey odlaze na odmor u Europu kako bi oživjeli svoj brak, no na kraju su optuženi za smrt milijardera.

Nakon što su u tom filmu riješili misterij smrti, u drugom dijelu Nick i Audrey otvaraju vlastitu detektivsku agenciju. Spremni su uživati u prekrasnom vjenčanju svog prijatelja Maharaje (Adeel Akhtar) na otoku, ali stvari brzo postanu zbrkane.

 

Nakon što Maharaju otmu, Nick i Audrey moraju krenuti u Pariz te se nađu u središtu međunarodne istrage. U traileru se vidi Sandlerov lik koji grupi objašnjava da su "svi osumnjičeni", dok kasnije Jenniferin lik govori: "Nikada više nećemo biti ovdje pozvani."

Film stiže krajem ožujka

Sporednu glumačku postavu u filmu čine Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, John Kani i Dany Boon. Netflix je otkrio da je prvi film pogledan u više od 30 milijuna kućanstava u prva tri dana od izlaska tako da se očekuje da će nastavak također biti hit. Murder Mystery trebao bi biti objavljen 31. ožujka.