Objavljen trailer za nastavak filma koji je scenama spolnih odnosa šokirao gledatelje

Screenshot: YouTube

NETFLIX je objavio trailer za film 365 Days: This Day, koji će na platformi postati dostupan za gledanje od 27. travnja.

Film je nastavak poljskog hit filma 365 Days, koji je izazvao razne komentare nakon izlaska 2020. godine zbog brojnih eksplicitnih scena seksa.

U prvom filmu priča o Lauri i Massimu završila je neizvjesno, a u nastavku će gledatelji imati priliku vidjeti razvoj njihove seksualno nabijene romanse.

Njihov novi početak kompliciraju Massimove obiteljske veze i tajanstveni muškarac koji ulazi u Laurin život kako bi osvojio njezino srce i povjerenje.

 

Osim Laure i Massima, na ekrane će se vratiti i Laurina najbolja prijateljica Olga te Massimov pouzdani poručnik Domenico.

"Ovo je nesumnjivo priča o ženi. Kako možemo biti naivne, slijepe, zaljubljene, ali naučiti iz svojih grešaka", rekla je Blanka Lipinska, autorica uspješnih romana po kojima su snimljeni filmovi.

U drugom filmu Laura će proći kroz transformaciju koja donosi promjene u njenom odnosu.

"Nadam se da će publika razumjeti i vidjeti Laurinu novu neovisnost", dodala je.

Prvi dio filma naišao je svojedobno na podijeljene kritike. Neki su rekli da je "najseksi ikad" i "puno bolji od 50 nijansi sive", dok su drugi ukazali na to da romantizira opasnu vezu između zlostavljača i žrtve.

O čemu se radilo u prvom dijelu?

Upozorenje: Tekst sadržava spoilere

Laura je uspješna direktorica prodaje u luksuznom hotelu u Poljskoj, dok je mladi i zgodni Massimo postao vođa sicilijanske mafije nakon atentata na svog oca. Pokušavajući spasiti propali brak, Laura planira rođendansko putovanje na Siciliju, no stvari pođu po krivu kad je Massimo otme i drži zatočenu u svojoj vili.

Massimo joj tada daje zadatak - mora se zaljubiti u njega u 365 dana. Dok to pokušavaju, upuštaju se u brojne vruće scene, uključujući i scenu na jahti koja je izazvala najviše reakcija.

Film na IMDb-ju ima ocjenu 3.4, a ostaje nam vidjeti hoće li nastavak proći išta bolje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.