Odbrojavanje može početi: Druga sezona Lokija dobila je novi datum premijere

Screenshot: YouTube

MNOGIMA najdraža serija iz Marvelovog filmskog svijeta stiže na male ekrane ranije od očekivanog.

Marvel se nakon uspjeha filma Osvetnici: Završnica okrenuo televizijskim ekranima i počeo raditi serije o poznatim superherojima u svijetu MCU-a. Između ostalog, izbacili su projekte poput WandaVisiona, Moon Knighta, Ms. Marvel, Hawkeyea i What Ifa. 

Međutim, mnogi smatraju da je upravo Loki njihov najbolji uradak. Tome u prilog ide i ocjena gledatelja od 90% na portalu Rotten Tomatoes. Thorov polubrat jedan je od najdražih likova u MCU-u i fanovi ga jednostavno obožavaju, pogotovo jer ulogu igra Tom Hiddleston. Serija je voljena i zbog činjenice da nastavlja pratiti Lokijeve avanture unatoč tome što je Loki umro u filmu Osvetnici: Rat beskonačnosti.

Promjene oko datuma izlaska serije idu na ruku nestrpljivim gledateljima

Kraj prve sezone Lokija nagovijestio je drugu. Ranije ove godine stigao je trailer za drugu sezonu i oduševio mnogobrojne obožavatelje. Prvotni datum izlaska serije bio je 6. listopada ove godine. No tu je došlo do malih promjena.

Disney i Marvel odlučili su kako će datum premijere pomaknuti dan ranije, u četvrtak. Druga sezona Lokija emitirat će se na Disney+ platformi. Iako se ne zna tko će biti glavni negativac u drugoj sezoni, zasad je izgledno kako će to biti Victor Timely (Jonathan Majors), verzija zloglasnog Kanga iz drugog multiverzuma. 

 

A istraživanje posljedica nastanka multiverzuma bit će glavna tema druge sezone serije. Osim Hiddlestona, svojim se ulogama vraćaju Sophia Di Martino kao Sylvie i Owen Wilson kao Mobius. Druga sezona Lokija predstavit će nam i novog lika OBa, kojeg utjelovljuje oscarovac Ke Huy Quan.

Izvršni producenti serije su Kevin Feige i Tom Hiddleston, a scenarij potpisuje Eric Martin. Druga sezona sastojat će se od šest epizoda koje će biti prikazane tijekom listopada i studenoga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.