Ova romantična komedija trenutno je najgledanija na Netflixu u Hrvatskoj

Screenshot: Youtube

ROMANTIČNA komedija Players trenutno je najgledaniji film na Netflixu u svijetu, ali i u Hrvatskoj. Prikazivanje filma počelo je prije nekoliko dana, a ubrzo se uspeo na sam vrh ljestvice po gledanosti.

Players je režirala Trish Sie, a prati priču o njujorškoj sportskoj spisateljici Mack (Gina Rodriguez), koja uz pomoć prijatelja želi privući pozornost Nicka (Tom Ellis). Mack i njezini prijatelji već imaju uhodan sustav za pronalazak partnera, ali što će se dogoditi kada Mack povremene izlaske poželi pretvoriti u trajnu vezu?

 

Uz Ginu Rodriguez i Toma Ellisa, glumačku postavu čine i Damon Wayans Jr., Augustus Prew, Joel Courtney, Liza Koshy, Marin Hinkle, Ego Nwodim, Sarah Dacey-Charles, Jerry Kernion i druge zvijezde.

Ako je suditi prema trenutnim rezultatima na Rotten Tomatoesu, film nije ostavio najbolje dojmove. Prema trenutnim ocjenama kritičara zasad ima 43 posto, dok je kod publike na više od 50 recenzija ostvario 53 posto. No s obzirom na mali broj recenzija kritike i publike, ovi rezultati se još mogu promijeniti.