Ovaj film trenutno je najgledaniji na Primeu u Hrvatskoj, ima dobre ocjene kritičara

Screenshot: Youtube

ROMANTIČNA komedija Upgraded trenutno je najgledaniji film na Primeu u svijetu i Hrvatskoj. Prikazivanje filma započelo je prije nekoliko dana, 9. veljače, a ubrzo se popeo na sam vrh ljestvice po gledanosti.

U njemu pratimo Anu (Camila Mendes), ambicioznu pripravnicu koja sanja o karijeri u svijetu umjetnosti dok pokušava impresionirati svoju zahtjevnu šeficu Claire (Marisa Tomei). Ana je morala poslovno otputovati, a u zračnoj luci su je unaprijedili da putuje u prvoj klasi. Na letu upoznaje Willa (Archie Renaux) koji Anu zamijeni za njezinu šeficu. Ana se odluči pretvarati da je Claire, a njezina mala laž pokreće niz događaja i mogućnost za romantiku, ali sve dok se ne otkrije istina.

Film je nastao u režiji Carlsona Younga, a scenarij su napisali Christine Lenig, Justin Matthews i Luke Spencer Roberts. Uz Camilu Mendes, Archieja Renauxa i Marisu Tomei, u njemu glume i Anthony Head, Lena Olin, Saoirse-Monica Jackson, Andrew Schulz i druge zvijezde.

Iako je službeno prikazivanje na Prime Videu počelo prije nekoliko dana, Upgraded zasad ima dobre rezultate na Rotten Tomatoesu. Kritičari su ga zasad ocijenili sa 73 posto, a publika sa 72 posto, dok na Metacriticu zasad ima prosječnu ocjenu od 60 posto. Pri tome je više onih kritičara kojima se svidio film, njih 57 posto ga je pozitivno ocijenilo.