Ovo je trenutno najgledaniji film na Primeu. Ima loše recenzije kritičara

Screenshot: Youtube

AKCIJSKA špijunska komedija My Spy: The Eternal City trenutno je najgledanija na Prime Videu, uključujući i u Hrvatskoj, prema podacima stranice FlixPatrol. Film koji je nastao u režiji Petera Segala nastavak je filma My Spy iz 2020. godine, u kojem su glavne uloge imali Dave Bautista i Chloe Coleman.

Bautista i Coleman glume u nastavku priče u kojoj se J. J. (Bautista), veteran CIA-e, ponovno ujedinjuje sa svojom štićenicom Sophie (Coleman) kako bi spriječio katastrofalnu nuklearnu prijetnju koja prijeti Vatikanu. To prekida putovanje Sophijinog srednjoškolskog zbora u Italiju.

 

Osim ovog dvojca, u filmu glume i Kristen Schaal, Anna Faris, Ken Jeong, Flula Borg, Craig Robinson i drugi glumci. Scenarij za film napisali su Erich Hoeber, Jon Hoeber i Peter Segal.

Film od kritičara trenutno ima samo 24 posto na Rotten Tomatoesu

Akcijska komedija prikazuje se na Primeu od 18. srpnja, a zasad ne ostvaruje najbolje rezultate. Trenutno na IMDb-ju ima ocjenu 5.6 od 10, dok na Rotten Tomatoesu ima 24 posto od kritičara i 28 posto na temelju recenzija publike.

"Kakve god komične trenutke očekujete od ovakve glumačke postave, oni se nikada uistinu ne dogode. Previše se toga događa, a Vječni grad sadrži sve, od nasilja do sentimentalnosti", napisala je Christy Lemire iz RogerEberta.

Još jednu ne tako pozitivnu recenziju napisao je Glenn Kenny iz New York Timesa: "Ovaj prečesto zbrkani film, kojem nije određen ton, svoju špijunsku radnju tumači s turobnom ozbiljnošću koja je u suprotnosti s tinejdžerskom komedijom."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.