Prepoznajete li glumca na fotografiji? Riječ je o poznatoj britanskoj zvijezdi

Screenshot: YouTube/Sony

JEDAN od najuspješnijih britanskih glumaca današnjice gotovo je neprepoznatljiv u biblijskoj komediji-drami The Book of Clarence.

Film The Book of Clarence redatelja Jeymesa Samuela imao je premijeru u listopadu na Filmskom festivalu u Londonu, a u kinima se počeo prikazivati 12. siječnja ove godine. Film je podijelio kritičare, a u kinima je doživio ogroman komercijalni neuspjeh jer je zaradio samo 6 milijuna dolara, dok su troškovi produkcije iznosili 40 milijuna dolara.

Film prati siromašnog muškarca, Clarencea, koji živi u Jeruzalemu 33. godine n.e. i koji nema sreće u životu. Nakon što vidi koliko je Isusu Kristu porasla popularnost, Clarence se odluči predstavljati kao novi Mesija kako bi se izvukao iz dugova i postao slavan.

Kritičari su imali podijeljena mišljenja o filmu i većinom su mu davali prosječne ocjene, no prema portalu LADbible, The Book of Clarence oduševio je publiku.

Glumačku postavu filma činili su Omar Sy, Anna Diop, RJ Cyler, David Oyelowo, Micheal Ward, Teyana Taylor i James McAvoy. No, gledatelje je najviše iznenadilo kada su otkrili da u filmu glumi Marvelova zvijezda - Benedict Cumberbatch.

Screenshot: YouTube/Sony/Foto: EPA

Britanski glumac utjelovio je prosjaka Benjamina koji je gotovo cijeli film prljav i raščupan, zbog čega ga je bilo teško prepoznati.

No, nakon što pred kraj filma doživi "makeover", Benjamin počne izgledati kao klasični prikazi Isusa Krista u umjetnosti, što za njega ne završi dobro.

"Umro sam kada su prikazali Benedicta Cumberbatcha u The Book of Clarence. Bilo je zabavno kada se Benedict Cumberbatch pojavio u The Book of Clarence. Benedict Cumberbatch u filmu The Book of Clarence je nešto za što nisam mislio da se može dogoditi", pisali su gledatelji na X-u.

Pročitajte više